Милојевић: Томане дебитује против Младости

БЕОГРАД: Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић, пред дуел са Младости из Лучана у 4. колу Суперлиге, тражи од екипе да архивира Копенхаген и фокусира се само на наредни меч.
v
Фото: EPA-EFE/KOCA SULEJMANOVIC

 
"Младост је одлична екипа, показала је то одличним играма прошле сезоне. Без обзира што су остали без тренера Нешка Миловановића, сигурно ће његов наследник Станић спровести све у дело што су радили. Традиционално добро играју на "Маракани", неће бити лако јер је између два дуела са Копенхагеном морамо да будемо обазриви", рекао је Милојевић на конференцији за новинаре на стадиону "Рајко Митић".

Милојевић се осврнуо и на реми са Копенхагеном (1:1) у квалификацијама за Лигу шампиона речима да не би требало да се враћа на оно што је било, пре свега на суђење.

"Поносан сам на моје играче јер су имали жељу, мотив и хтење, све што нас је красило. То треба да задржимо. Остало су ситнице и не би се требало враћати на то. Немамо ни пуно времена. Било је много коментара, да ли је било овако или онако. Рекао сам играчима да треба да то заборавимо јер нам је и првенство битно. Титула је приоритет и даћемо све од себе да дођемо до тог циља. После Младости ћемо имати времена да се фокусирамо на реванш са Копенхагеном", казао је Милојевић.

Како је нагласио, задржан је позитивни дух да се у Данској избори пролаз даље и обезбеди јесен у Европи.

Милојевић је најавио да би шансу да дебитује могао да добије појачање из Португалије Томане.

"Томане "диже обртаје", изгледа много боље него раније. Он ће у петак добити минутажу да буде све у реду. Код њега је проблем физички припреме, требало би да све буде у најбољем реду после повреде", закључио је он.

Утакмица између Црвене звезде и Младости из Лучана игра се у петак на стадиону "Рајко Митић" од 20 сати.

 

 

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести