Милојевић: У дербију ништа није штимало, ја сам кривац

БЕОГРАД: Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић рекао је данас да је његова одговорност највећа за лошу игру у дербију, али да је дуел са вечитим ривалом Партизаном "архивиран" и да је екипа фокусирана на заостали меч против Напретка у Крушевцу.
Milojevic Vladan/Tanjug
Фото: Tanjug

"После дербија немамо много времена јер већ идемо у Крушевац, екипи која нам је резултатски направила доста проблема прошле сезоне. Поштујемо Напредак, увек је имао стабилност. Сачувао је тим, што значи да има континуитет, правио је добре резултате и може доста да покаже са искусним тренером као што је Милорад Косановић. Сигурно нас очекује добра и тешка утакмица", рекао је Милојевић је на конференцији за медије.

Он се још једном осврнуо на реми 1:1 у 158. вечитом дербију и на претходне европске изазове.

"Стварно имам поверење у ове играче, то је била једна утакмица у којој ништа није "штимало", ја сносим највећу одговорност и не бежим од тога. Пробаћемо да исправимо све грешке. Забринутост увек постоји и кад имамо добре резултате и кад играмо добро. Увек хоћемо оно што је добро да још побољшамо, а лоше да поправимо. Ставили смо тачку на дуел са Партизаном. Идемо даље, десила се таква утакмица. Чека нас нови изазов и утакмица у Крушевцу биће скроз другачија, а тешко је поредити Наполи и Салцбург са другим мечевима јер немају много тога заједничког".

Милојевић се дотакао и играчког кадра, односно проблема са повредама и могућим ротацијама у тиму.

"Имамо проблема, али видећемо још на кога ћу моћи да рачунам. Вујадин Савић је наставио са терапијом, Николу Стојиљковића очекујемо врло брзо са нама, а и остали имају одређене проблеме. Што се тиче новајлија, то су играчи који могу доста тога пруже, у то сам убеђен и немам никакву дилему. Желимо да се што пре интегришу. Имам поверење и у Кафуа, нико од њих није заборавио фудбал, можда њему само треба мало више времена да се уклопи, али стрпљив сам и кроз рад се све превазилази", истакао је Милојевић.

Одложена утакмица 5. кола Суперлиге између Напретка и Црвене звезде игра се у среду од 18.30 сати у Крушевцу.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести