Милојевић: Важна победа, али нема места еуфорији

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић рекао је синоћ да је победа против Спарте са 2:0 заслужена, али да нема места еуфорији и да екипу чека тежак реванш у Прагу. 
Vladan Milojevic
Фото: FoNet

„Нема места еуфорији, играчи и навијачи су заслужили комплименте. Знали смо да нас очекује тешка утакмица, одиграли смо једно полувреме, али спремићемо се да пружимо максимум у реванш. Нема места еуфорији, континуитет је важан и сада се окрећемо првенству, а онда припреми реванша", рекао је Милојевић на конференцији за медије.

Према његовим речима, свака победа много значи, посебно за самопоуздање играча.

"На нама је да радимо, тренирамо, ова победа нам много значи за самопоуздање, оно је битно у животу, поготово за спортисту. После свега што је Звезда прошла, мислим да смо ту направили највећи помак. Играчке вредности нису спорне, али једноставно потребно је да више верују у себе", казао је Звездин тренер.

Он не жали што резултат није убедљивији, мада је могло тако да буде.

"Не размишљам шта би било кад би било. Све се дешава са разлогом, верујем да је овај резултат адекватан. Али, понављам, у реваншу нас чека нова утакмица", поручио је Милојевић.

Тренер Спарте Италијан Андреа Страмаћони био је разочаран резултатом и оценио да је меч преломљен након грешке његове одбране код првог гола.

"Разочаран сам како смо ушли у меч, Звезда нас је надиграла у тој фази, на овом нивоу не може тако да се уђе у меч. Звезда је била боља и касније, али та грешка у уводној фази је преломила утакмицу. У другом полувремену смо имали две шансе, мислим да је, можда, резултат и мало превисок", казао је он.

"Ипак, оптимиста сам кад је у питању реванш, само да не понављамо овакве грешке. Имаћемо сјајну атмосферу на свом стадиону и верујем да је могуће да надокнадимо ову предност Црвене Звезде", истакао је Страмаћони.

EUR/RSD 117.1154
Најновије вести