Милојевић: Заборавили смо 3:0 из Београда против Судуве

МАРИЈАМПОЉ: Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић изјавио је данас да победа из Београда (3:0) мора да се "избрише" како би екипа на прави начин схватила озбиљност реванша против Судуве у 2. колу квалификација за Лигу шампиона.
Vladan Milojevic/fonet
Фото: FoNet

"Никада у фудбалу не може да се каже да је сигурно, одиграло се само прво полувреме. Играћемо као да је 0:0, заборавили смо утакмицу у Београду, као да не постоји за нас", рекао је Милојевић на конференцији за медије у Маријампољу.

Милојевић је додао да не верује да ће бити изненађења са обе стране.
На питање литванских новинара да ли се тренер Звезде прибојава Судуве, односно сличне ситуације као против АПОЕЛ-а када је дала три гола за 20 минута, Милојевић је одговорио у свом стилу.

"Не могу да причам на такав начин. Тачно је да је постигла Судува Апоел-у три гола... Судува је добар тим, најбољи у својој земљи, респектујемо их, али нећу унапред да причам. Видећемо сутра".
Потврдио је и да је нападач Милан Павков остао у Београду због стомачних проблема.

Према његовим речима најважније му је да тим побеђује, а не да сачува мрежу, иако га радује што ове сезоне његова одбрана није капитулирала.
"Искрено, покушавамо да пробамо да победимо сваку утакмицу, а податак да нисмо примили гол показује да екипа функционише у свим елементима. Савремрни фудбал захтева да будете јаки у свим сегментима. Најдразе ми је да победимо, а онда потом и да не примимо гол. Играчи раде добар посао".
Црвено-беле је у Литванији сачекала велика врућина, али Милојевић не види то као проблем.

"Како је њима, тако и нама. Одиграли смо и против Радничког, морамо адекватно да се припремимо. Јесте топло и спарно, лето је и не можемо да очекујемо другачије време", закључио је Милојевић, уз констатацију да му је драго што се налази у месту где је омладинска репрезентација Србије била првак Европе 2013. године.

Реванш меч између Судуве и Црвене звезде игра се у четвртак од 19:30.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести