Милош Плавшић завршио причу са Радником из Бијељине

Искусни фудбалер Милош Плавшић завршио је наступ у Раднику из Бијељине, члану Премијер лиге БиХ.
milos plavsic
Фото: Youtube Printscreen

Прекид првенства због пандемије онемогућиле су Радник и Плавшића  да стигну до квалификација за Лигу Европе.

- После изузетне сезоне у ТСЦ – у из Бачке Тополе, на позив Младена Крстајића отишао сам у Радник. Током јесени играли смо промењиво, да би пролећни део био заиста инпресиван. Имали смо под вођством тренера Славка Петровића одличан старт у другом делу сезоне и права је штета што нас је прекид такмичења онемогућио да се домогнемо места које води у Европу, завршили смо првенство  на  петом месту – каже Плавшић, који је пре Радника играо у Врбасу, ЧСК, Словачкој, Новом Пазару, Раднику из Сурдулице, Инђији и ТСЦ. Плавшићу је истекао једногодишњи уговор и слободан је у бирању нове средине.

- Провео сам леп период у Бијељини, остаје жал за бољим пласманом од постигнутог. Да није било вируса уверен сам да бисмо се нашли на европској сцени. Но, то је виша сила, истекао ми је уговор, имао сам разговоре са новом управом око продужења сарадње, нисмо нашли заједнички језик и растали смо се пријатељски.

Фудбалска пијаца креће средином овог месеца.

- По завршетку сезоне вратио сам се у Равно Село и након краћег одмора кренуо сам са индивидуалним радом намеран да будем сасвим спреман за нову сезону. Имао сам неколико разговора о евентуалном анагажману, али, искрено, све је то било опипавање пулса, ништа кокретно. Из нашег фудбала сам одсутан годину дана, многи не знају да сам слободан у бирању нове средине. Нема журбе, тренирам  и верујем да ће се ускоро јавити клуб, домаћи или страни, коме је потребно моје умеће и фудбалско искуство – поручио је Плавшић.

М. Поповић

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести