Милосављевић: Знамо шта нам ваља чинити у Лазаревцу

С промењеном филозофијом, али уз много бољу атмосферу, а онда и игру, ушли су фудбалери Војводине у ново првенство.
д
Фото: ФК Војводина

То је одмах почело да им доноси и жељене резултате и, иако имају утакмицу мање, тренутно су трећи на табели Суперлиге Србије. И не само то: до сада су остварили три победе и један реми, а мрежа иза леђа голмана Лазара Царевића још увек се није зањихала. Све то почело је да уоквирује нову слику о могућностима црвено-белих из Српске Атине, а навијачи, као и сви навијачи, сада снивају много смелије, па и трофејније снове.

После одлагања дербија с Црвеном звездом, Воша је имала паузу и стручни штаб, на челу с његовим шефом Миланом Мимом Раставцем, то време је искористио да најпре релаксира своје ученике, а онда и за додатни рад не неким елементима у игри који ће екипи бити значајни у наставку борбе за бодове. Колико и како је урађено током минулих дана, најбољи показатељ биће вечерашња утакмица с Колубаром у Лазаревцу.

- Знамо шта нам ваља да чинимо, јер наш циљ су нова три бода - рекао је плејмејкер игре Новосађана Радомир Милосављевић (30). - Важно нам је да наставимо с партијама какве смо и до сада приказивали, уз, наравно, одређено унапређење одређених сегмената на којима смо радили током паузе. Намера нам је да поново сачувамо Царевићеву мрежу и искрено се надам да ћемо то и да остваримо. Желимо да наставимо у стилу досадашњих партија и остварења, имамо велико самопоуздање и верујем да циљ можемо да остваримо.


Могућ тим црвено-белих

За вечерашњи сусрет, тренер Војводине Милан Раставац неће моћи да рачуна на болесног Владимира Милетића, као ни на реконвалесцента Уроша Николића, који би ускоро могао да се прикључи саиграчима у процесу тренинга. Због тога, могуће је да “Стара дама” на мегдан Лазаревчанима истрчи у следећој постави: Царевић - Лазаревић, Траоре, Јеличић, Ђорђевић - Топић, Милосављевић - Бараје, В. Симић, Малбашић - Н. Николић.


Ипак, Колубара уме, посебно на свом, нешто ужем терену, да помрси конце фаворитима и онемогући их у жељи да задовољни напусте Лазаревац.

- Иза нас су до сада добри резултати и нормално је то што желимо да низ не прекидамо. Идеја нам је да остваримо много већи посед лопте од домаћина и да из њега креирамо прилике, а онда и голове. Наравно, питаће се о томе и Лазаревчани, који умеју да буду прилично опасни из прекида и управо то је детаљ на који ћемо морати да обратимо посебну пажњу.

У ранијим сезонама Милосављевић је пружао добре игре у грчкој Лариси, а занимљиво је то што је постизао голове у сусретима с Астерасом, екипом коју је водио Раставац. То га је, уосталом, и препоручило врсном тренеру да му понуди сарадњу у Војводини.

- Презадовољан сам због доласка у Нови Сад и овде се осећам одлично. Одговара нам начин рада који форсира наш тренер, као и то што нас је јако добро поставио као екипу. Све то олакшава нам посао и, за сада, ствари теку у смеру у којем смо то и желели. Пре Воше, носио сам дрес Младости из Лучана, али сам тамо “лутао” по позицијама, а сада играм на свом месту. Заједно с Мирком Топићем контролишем средину терена, баш ту могу да пружим најбоље партије и надам се да ћу и у Лазаревцу то поново да покажем - поручио је Радомир Милосављевић.

Сусрет Колубара - Војводине вечерас почиње у 19 часова, уз ТВ пренос на каналу Арена спорт 5.

А. Предојевић

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести