Милошевић: Не бих имао срца да зауставим Тошића

БЕОГРАД: Тренер фудбалера Партизана Саво Милошевић изјавио је да би волео да Зоран Тошић и даље остане у клубу, али ако жели да се још једном опроба у иностранству неће имати срца да га у томе спречи.
Savo Milošević/Fonet/A. Barda
Фото: Savo Milošević/Fonet/A. Barda

"И људски, а и тренерски, као неко кога је Тошић много задужио откако сам шеф стручног штаба Партизана, нећу га заустављати ако је његова идеја да оде, јер, то заслужује. Разговарао сам са људима из клуба, видећемо шта ће се десити. Много нам је Бамби донео, потребан нам је, али не бих имао срца да га спречим, ако је одлучио да се још једном опроба у иностранству. Морам и у томе да га подржим", рекао је МИлошевић на конференцији за медије.

Милошевић је прокоментарисао и како би на екипу утицао одлазак једног од главних фудбалера.

"Време је показало да се без сваког може. Трудимо се да задржимо најбоље што имамо, успели смо практично да сачувамо читав тим, али могло је да се деси да неко плати 15 милиона за Садика, па да морамо да се сналазимо. Играли смо јесенас такав фудбал да добијамо доста понуда за играче, било да им је 17 или да су старији од 30 година. Ово је још један доказ“, поручио је Милошевић.

Партизан у суботу 22. фебруара у 22. колу Суперлиге гостује екипи ТСЦ из Бачке Тополе.

"Било је тешко против њих у Београду (1:1), одмах су показали да имају такмичарски менталитет и континуитет. Постали су екипа за Европу, а с обзиром да су пре неколико година били у трећој јасно је да то није случајност већ производ континуираног рада и развоја", поручио је МИлошевић.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести