Милошевић: Неки у тиму помислили да су недодирљиви

Тренер Партизана Саво Милошевић не гура проблеме под тепих уочи гостовања у Сурдулици екипи Радника.
Savo Milošević/Fonet/A. Barda
Фото: Savo Milošević/Fonet/A. Barda

- Прошле сезоне наш тим се малтене унапред знао, што је у неку руку било добро, али нам је с друге стране направило проблем. Неки играчи су се осетили недодирљивим. А недодирљивих нема. Играће само најбољи и најспремнији – јасно је поручио Милошевић.

После пораза у Новом Пазару место у тиму изгубила су три дефанзивца – Бојан Остојић, Немања Милетић и Слободан Урошевић, раније је Владимир Стојковић уступио место младом Александру Поповићу, док је Бибрас Натхо остао ван протокола у мечу са Јавором због правила о броју странаца у екипи – максимум их је четири. Међутим, Милошевић није хтео да прича о именима, пише портал Сртбија данас.

- Играмо офанзивно и то ствара проблем у одбрани. Ствар је опредељења који профил играча ћете користити у одбрани, да ли су они офанзивни, али не смете занемарити дефанзивне задатке. Сигуран сам да Лутовац може квалитетно да игра бека, али повредио се током припрема у Турској, нисмо имали прилике да га пробамо током пролећа, међутим, прошао је летње припреме и на нашем терену, против Јавора, изгледао доста добро. Сад га чека тежи испит, имаће задатак да исто што је радио против Ивањичана понови у гостима.

Меч у Сурдулици игра се у суботу 15. августа у 19 часова.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести