Милошевић: Нисам разочаран, ово су ипак друге брзине

МАНЧЕСТЕР: Тренер фудбалера Партизана Саво Милошевић, после пораза од Манчестер Јунајтеда у Лиги Европе, рекао је да нема шта да замери својим играчима и да није разочаран.
Savo Milošević Foto: Tanjug/video
Фото: Саво Милошевић Фото: Танјуг/видео

Јунајтед је синоћ на Олд Трафорду победио Партизан са 3:0, у четвртом колу групе Л ЛЕ.

"Код мене нема разочарења. Честитам Манчестеру, ово су ипак друге брзине. Било је веома тешко одговорити на прву екипу Манчестера, на терену који је бржи од нашег. Можда се нисмо најбоље снашли, али немам шта да замери момцима. Дали су све од себе", рекао је Милошевић у изјави за РТС после меча.

Он је истакао да је његов тим можда могао квалитетније да одигра, али да су грешке утицале на исход.

"Прва два гола смо практично поклонили. Иако смо ушли у утакмици у првих 15 минута и смирили игру, што је био циљ, нисмо успели да задржимо концентрацију. У оваквим утакмицама овакви противници не опраштају ништа. Једно велико искуство за нас", рекао је Милошевић.

Он је рекао да је задовољан што су завршили утакмице са Јунајтедом, што могу да га избаце из главе и да се окрену, како је рекао, реалнијим стварима.

Наредни ривал Партизану у ЛЕ биће АЗ Алкмар.

"С њима смо се измерили. И они су фантастична екипа, али су шансе реалније. Даћемо све од себе да у те две утакмице пробамо да освојимо шест бодова и да видимо да ли ће то бити довољно. За нас је још битнија лига у којој смо могли много боље. Што се тиче ЛЕ, од јуна месеца шта смо све прошли... Морамо да будемо задовољни. Лига мора да буде боља", закључио је Милошевић.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести