Милошевић: Опрезно против ТСЦ-а, али све је до нас

БЕОГРАД: Тренер фудбалера Партизна Саво Милошевић пред меч 7. кола Суперлиге са ТСЦ-ом, рекао је да његов тим мора опрезно да приступи утакмици.
Savo Milošević/Fonet/A. Barda
Фото: Savo Milošević/Fonet/A. Barda

ТСЦ после шест кола има пет победа и један реми и у врху је табеле, а Милошевић је истако да га "баш брига што је тежак противник".

"Нису њихови резултати само стицај околности кад су одиграли шест противника. То је само позив на додатни опрез пред сутрашњу утакмицу. Без обзира и уз дужно поштовање ТСЦ-у, они нису боља екипа од Молдеа и сигурно нису од Малатије, а ми смо изашли на крај са обе те екипе. Мислим да је до нас ако будемо концентрисани и одиграмо на свом нивоу", рекао Милошевић на конференцији за медије у СЦ "Телеоптик".

Он је још једном истакао да му је превенство битније од Лиге Европе.

"Мени је лига битнија од Лиге Европе. Да, значи финансијски за стабилност клуба, али ово је битнија утакмица. Управо због резултата које екипа има на почетку сезоне морамо да будемо обазриви, поготово што ћемо имати противника који неће имати шта да изгуби", рекао је он.

Партизан ће у групној фази Лиги Европе играти у групи Л са Астаном, АЗ Алкмаром и Манчестер Јунајтедом.

"Мислим да је група јако атрактивна, јер имамо велико име, као што је Манчестер Јунајтед. Немате често прилику да играте са тако великим екипама. То је добро, а остале три екипе ако извуку свој максимум могу да се изборе за другу фазу. Мислим да може да се избори пласман. Неће бити лако, могло је и теже и лакше", рекао је Милошевић и додао да је уласком у ЛЕ огроман терет с леђа спао и њему, играчима и свима у клубу.

Утакмица између Партизана и ТСЦ-а игра се сутра од 20 сати на стадиону Хумској.

EUR/RSD 117.1400
Најновије вести