Милошевић: Понављање добрих партија води у нокаут фазу

Саво Милошевић, тренер Партизана, и Владимир Стојковић, чувар мреже црно-белих, говорили су за УЕФА о текућој сезони и амбицијама у наставку, преноси портал Србија данас.
s
Фото: EPA-EFE ANDREJ CUKIC

Стратег освајача купа Србије верује да ће проћи групу Л Лиге Европе уколико понове игре из прва три кола.

Стојковић истиче сјајну атмосферу у екипи коју не може да упореди ни са једним клубом у коме је играо у досадашњем току каријере.

- Досадашња три меча су била истински феноменална. На њима смо приказали наша најбоља издања у сезони. Уколико успемо да и у наредна три сусрета поновимо исто имаћемо добре шансе да се квалификујемо за нокаут фазу - сматра тренер Партизана.

- Откако је шеф стигао, амбијент је сјајан. Сви момци су срећни и задовољни, види се да влада фамилијарна атмосфера, што се пресноси на игру. Ни у једном другом клубу нисам осетио такву повезаност као овде, на тренинзима и састанцима, увек се остане због нечега - каже капитен црно-белих.

Подсетимо, Партизан је сакупио четири бода после прве три рунде групне фазе, а у четвртак од 21 час их очекује велики изазов у виду гостовања Манчестер Јунајтеду на Олд Трафорду.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести