Милошевић пред Вождовац: Најважнији дуел у пролећном делу

БЕОГРАД: Тренер фудбалера Партизана Саво Милошевић изјавио је да његов тим у 26. колу Суперлиге против Вождовца чека најважнији дуел у пролећом делу сезоне.
Savo Milošević Foto: Tanjug/video
Фото: Саво Милошевић Фото: Танјуг/видео

"Чека нас једна од најбитнији утакмица у пролећом делу, где нам треба позитиван резултат. Имамо за противника екипу која је веома незгодна по нас, то сте већ видели у јесењем делу. То је екипа која у последње време не игра добро, променили су тренера и вероватно са новом енергијом чекају сустрашњи меч. Пробаћемо да предузмемо све потребне мере да сутра одиграмо најбољу утакмицу у пролећем делу, ако је икако могуће. То нам је неопходно, ако желимо позитиван резултат", рекао је Милошевић на конференцији за медије у прес сали стадиона Партизана.

Милошевић је рекао да нема посебне припреме пошто ће се меч играти на вештачкој трави, јер је како каже, Партизан је већ доста утакмица у Лиги Европе играо на таквој подлози и нада се да ћу то бити плус и у сутрашњем мечу.

"Што се тиче здрваственог билтена, Садик сигурно неће играти, вероватно ни Сума. За Натха и Лутовца ћемо да видимо, али то су четворица која вероватно неће играти. Сви остали би требало да буду спремни", закључио Милошевић.

Меч између фудбалера Вождовца и Партизан игра се сутра од 15.30 на стадиону Вождовца.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести