Милуновић: Прилика да се измеримо са Зенитом

БЕОГРАД: Фудбалер Црвене звезде Немања Милуновић изјавио је данас да ће пријатељски меч са Зенитом бити одлична прилика за "црвено-беле" да провере да ли могу да парирају руском тиму.
s
Фото: Youtube Printscreen

Црвена звезда ће сутра од 18 сати гостовати Зениту.

"После дугачке полусезоне, очекује нас утакмица која нема такмичарски значај, али играћемо са квалитетним противником и бићемо у прилици да се измеримо да ли и колико можемо да парирамо великану као што је Зенит. Тренутно не играју европска такмичења, али знамо какве су резултате остваривали претходних година и колико је то озбиљан клуб. Још та утакмица и онда идемо на заслужени одмор", рекао је Милуновић, пренео је званични сајт клуба.

Он је истакао да су "црвено-бели" имали паклен ритам у јесењем делу сезоне.

"Имали смо веома густ распоред, али смо професионалци и знамо све стране фудбала. Наравно да нам се игра против Зенита, такве утакмице су за уживање. Ипак, оно што је такође извесно је да можда неће меч бити на неком високом физичком нивоу,

али издржаћемо још 90 минута", навео је фудбалер Црвене звезде.

"Црвено-бели" ће бити ослабљени на овој утакмици, пошто у тиму неће бити Милана Борјана, Страхиње Ераковића и Османа Букарија, који су са својим репрезентацијама на СП у Катару.

"Похвалио бих играче који се налазе са репрезентацијама. Имамо тројицу фудбалера из насег тима на СП и изузетно ми је драго због тога. Ипак, најважније и за нас, и за њих је да будемо здрави. Утакмица са Зенитом је пријатељска, леп је повод и начин да приведемо полусезону крају, али највазније је да сви одемо здрави на одмор, како би се што спремнији вратили по нове победе", закључио је Милуновић.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести