Мирковић: Неће бити лако, играћемо као да је 0:0

БЕОГРАД: Тренер фудбалера Партизана Зоран Мирковић изјавио је данас да екипа изузетно респектује Нордсјаленд и да ће у реванш меч квалификација за Лигу Европе ући као да нема предност из првог меча. 
Mirkovic i Zakaric/Tanjug
Фото: Tanjug

"Очекује нас реванш против Нордсјаленда, видели смо из прве утакмице да се ради интересантној екипи, карактерише их добра пас игра. Неће нам нимало бити лако и сигурно да имамо респект према Данцима. Играћемо као да је 0:0, на победу, то је наша обавеза на домаћем терену" , рекао је Мирковић на конференције за медије на стадиону у Хумској.

Мирковић је победом у Данској 2:1 дебитовао на клупи црно-белих, потом су освојени бодови у Земуну 1:0, а како је навео, екипи је потребан континуитет добрих игара и резултата.

"Максимално смо опрезни, изузетно ценим рад њиховог тренера, али не обазиремо се на њихове негативне резултате, већ на игру где би могли да нас угрозе", истакао је некадашњи репрезентативац и додао да не мисли да ће сутрашњи дуел, његов први као тренера у Хумској, утицати на повратак публике, већ да то пре свега зависи од резултата тима.

Стрелац другог гола у Данској Горан Закарић истакао је да очекује тешку и захтевану утакмицу.

"Тактички и физички су доста моћни и опасни су из контри. Имамо позитиван резултат и мислим да уз озбиљност и максимално залагање можемо да прођемо у плеј-оф Лиге Европе. Утакмица траје 90 минута и ако нисте 100 посто у утакмици следи казна", рекао је Закарић.

Реванш утакмица 3. кола квалификација за Лигу Европе између Партизана и Нордсјаленда игра се у четвртак од 20.30 сати у Хумској.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести