Мирослав Тањга близу клупе ФК Војводина?

После одлуке чланова Управног одбора Фудбалског клуба Војводина да досадашњем шефу стручног штаба Ненаду Лалатовићу не понуде нови уговор, новосадска фудбалска чаршија се ускомешала у настојањима да „пронађе“ новог стручњака који би могао да заседне на клупу црвено-белих.
s
Фото: Youtube Printscreen

У неколико протелих седмица, у оптицају су била имена појединих тренера, али без конкретнијих потврда о томе да ли је и ко с њима разговарао, односно имају ли такве информације реални основ.


Некадашњи играч друге шампионске генерације новосадског клуба. тренутно је под уговором с италијанском Болоњом, где је асистент  куму и бившем саиграчу Синиши Михајловићу

Међу онима о чијем потенцијалном ангажману у Воши се причало, нашло се и име Мирослава Тањге, некадашњег играча у другој шампионској генерацији новосадског клуба. Овај 56-годишњи тренер тренутно је под уговором с италијанском Болоњом, где је асистент  куму и бившем саиграчу Синиши Михајлиовићу, а обавеза према овом члану Серије А, судећи по ономе што стоји на познатом порталу Трансфермаркт, важи му до 2022. године. То би могло да представља, уколико су контакти између „старе даме“ и Тањге ушли у озбиљнију фазу, отежавајућу околност.

Како сазнајемо из извора блиских клубу, о овој теми, између осталих, разговараће се у понедељак на седници Управног одбора Новосађана, после које би могло да буде много јасније то да ли је долазак Тањге реална опција, или је све само плод лепих жеља. Поред тога, водећи људи црвено-белих покушаће да пронађу право решење и за функцију новог спортског директора, после изненадне смрти Милана Косановића.

  1. П.
EUR/RSD 117.1776
Најновије вести