МИТИЋ ПРЕД ПАРТИЗАН: Фаворити су, али бићемо максимално мотивисани

За сваку утакмицу се спремамо исто, уз минималне адаптације на противника и са жељом да победимо, тако ће бити и против Партизана, рекао је тренер фудбалера Вождовца Никола Митић.
1
Фото: ФК Вождовац

Вождовац сутра од 16.55 у утакмици 28. кола Суперлиге дочекује црно-беле.

"Квалитет и искуство су свакако на страни Партизана, улога фаворита им припада и то се не доводи у питање. Изразито су такмичарска екипа која одлично игра на резултат, дисциплиновани су, истрајни и знају да постигну гол у кључним тренуцима, те нам неће бити лако”, рекао је Митић за клуипски сајт.

Веома сам задовољан како смо изгледали против ТСЦ-а, али нажалост нисмо успели да организоване акције завршимо головима и валоризујемо добру игру, додао је млади тренер.

"Радићемо на томе и надам се да ће се напредак видети већ против Партизана. Начин на који примамо голове је готово идентичан из утакмице у утакмицу, морамо да учимо из тих ситуација и да их исправљамо у ходу, јер времена нема. Момци добро тренирају, радили смо на свим сегментима у протеклим данима и верујем да ће бити максимлано мотивисани против фаворизованог противника какав је Партизан", закључио је Митић.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести