Младост ГАТ без голова с Јапанцима: Денић и Радоман промашили победу

АНТАЛИЈА: Виђена је веома борбена утакмица, с много обостраног трчања. Младост ГАТ најбољу прилику пропустила је средином првог дела игре, када је Денић изашао сам пред голмана Хајашија, али је овај направио праву бравуру и онемогућио Новосађане да поведу.
m
Фото: Startna postava Mladosti GAT u jučerašnjem susretu/FK Mladost GAT

Желели су ученици тренера Љубомира Ристовског да стекну предност, међутим, на одмор се отишло без голова.

У наставку су Јапанци променили читаву поставу, док је српски тим почео с истих 11 играча који су били стартери. Могао је Танасијевић да затресе мрежу резервног голмана Хирошиме Кавахамија, али је његов ударац био изблокиран.

На другој страни, веома добро је са 16 метара шутирао Јапанац Чајима, али је капитен Новосађана Милојевић сјајно интервенисао.

Милан Видаков је, такође, имао прилику да постигне погодак, није добро шутирао, а недуго потом се Радоман нашао очи у очи с голманом, након што га је Видаков упослио, али није правовремно реаговао.

После победе и пораза, Младост ГАТ је, дакле, уписала први реми и преостало јој је да одигра још утакмицу са узбекистанским Пахтакором, која је на програму 26. јануара.

А. П.

Младост ГАТ – Хирошима 0:0

АНТАЛИЈА: Терен ФЦ „Титаник“, гледалаца: 30.

МЛАДОСТ ГАТ: Милојевић, Јанковић, Танасијевић, Ћосић, Илић, Денић, Бјелош,, Бабић, Митуљикић, Савић, Милић. Играли су још: Млађовић, Јочић, Мандић, Максимовић, Марковић, Радоман, Видаков.

ХИРОШИМА: Хајаши, Шичи, Т. Мацумото, Моришима, Мицута, Накано, Ноцуда, Шиотани, Бан Калифа, Н. Мацумото, Сасаки. Играли су још: Кавахами, Шибасаки, Сумитоши, Шибасаки, Хигаши, Чајима, Накано, Кошимичи, Аојама, Танада.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести