Мркела: Даћемо све од себе на Кипру

БЕОГРАД: Спортски директор Црвене звезде Митар Мркела, после жреба у Ниону, рекао је да би било боље да су црвено-бели домаћини екипи Омоније.
mrkela, crvenazvezdafk
Фото: Mitar Mrkela, foto: crvenazvezdafk.com

Изабраници Дејана Станковића у трећем колу квалификација за Лигу шампиона играће у гостима против кипарског представника.

"Желели смо да избегнемо неке противнке, попут Мидтјиланда који је је изузетно јака екипа, нарочито када игра на свом терену. Добили смо Омонију, првака Кипра, а сви шампиони својих земаља су изузетно добри тимови. Историја нас је научила да нам никад није било лако када смо играли против било кога у квалификацијама за Лигу шампиона. Увек су то биле тешке, неизвесне утакмице. Било би боље да се утакмица игра у Београду, али идемо на Кипар и потрудићемо се да дамо све од себе како би одиграли добру утакмицу и како би прошли у наредну рунду такмичења", рекао је Мркела за клупски сајт.

Црвено-бели овај меч играће 15. или 16. септембра, а Мркела истиче да ће екипа бити максимално спремна и да ће на прави начин искористити репрезентативну паузу.

"Трудимо се да играмо добар фудбал и да напредујемо из дана у дан. Има ту и нових играча, фудбалера који нису прошли припреме, као и момака који су имали корону. До утакмице са Омонијом, коју ћемо играти 15. или 16. септембра, потрудићемо се да максимално припремимо екипу. Од почетка сезоне одиграли смо много утакмица, били су ту тешки мецеви како у Европи тако и у пренству и то у ритму среда-субота. Сигурно је да ће репрезентативна пауза пријати играчима, како би се одморили. Ићи ћемо и на мини-припреме где треба да се добро припремимо, како би наставак првенства и квалификације доцекали што је могуће спремнији", закључио је Мркела.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести