Мурињо: Могао сам у децембру да напустим Рому

РИМ: Тренер фудбалера Роме Жозе Мурињо признао је да је у децембру прошле године могао да напусти римски клуб, али да је одлучио да настави каријеру у Италији.
p
Фото: Youtube Printscreen

Италијански медији подсећају да је Мурињо имао понуде да преузме селекцију Португалије и Бразила, као и неколико клубова из Премијер лиге.

"Могао сам у децембру да напустим Рому, али нисам. Ово је мој живот, сваки дан је борба. Некада се чини да се мучимо, али смо у врху табеле са осталим екипама, које су јаке и имају шта да покажу", рекао је Мурињо. Италијански новинари су затражили мишљење од португалског стручњака о Николу Заниолу, који је тражио да напусти Рому, као и о Крису Смолингу.

"Заниоло је проблем за клуб, немам ништа са тим. Он мора своје проблеме да реши са клубом, а не са мном. Што се тиче Смолинга, не могу ништа да учиним да га убедим да потпише нови уговор", закључио је португалски тренер.

Мурињо (60) је тренер Роме од 2021. године, а пре тога је водио Тотенхем, Манчестер јунајтед, Челси, Реал, Интер, Порто и Леирију. Он је прошле године са Ромом освојио Лигу конференција.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести