НА МАРАКАНИ СПРЕМНИ ЗА СПЕКТАКЛ Звезда спремно дочекује Наполи

БЕОГРАД Фудбалери Црвене звезде немају милости ове сезоне, везали су седму победу у првенству, а њихова нова жртва био је тим Радника из Сурдулице (6:0).
crvena zvezda fonet
Фото: FoNet

Београђани су бедем гостију пробили након искључења голмана Васиљевића, али и пре тога било је јасно ко је газда на терену. Оно што радује све у табору нашег шампиона је то да су последње аквизиције Марин, Боаћи и Чаушић одиграли одлично и дали пун допринос у убедљивој победи.

- Презадовољан сам дебијем – рекао је стрелац једног и асистент код два гола Марко Марин. – Једва сам чекао да истрчим на терен и покажем зашто сам доведен у Звезду. Није то још онако како желим да играм, али за прву утакмицу - сасвим је задовољавајуће. Одушевљен сам како мој нови тим функционише, то је скуп одличних играча, предвођених сјајним стручним штабом, који тачно зна какву игру да направи. Били смо мотивисани против Радника, а сада нам предстоји дуел у Лиги шампиона с Наполијем, у ком, уз велику помоћ наших навијача, мислим да можемо да стигнемо до доброг резултата. Италијани ће се суочити с нечим што не постоји ни на једном стадиону, и мислим да ће то бити наш велики адут. Ова Звезда може до изненађења.

Марко Марин, иначе бивши репрезентативац Немачке, одлично је функционисао у тандему с повратником из Кине Ричмондом Боаћијем.

- Види се да се ради о одличном шпицу, који тачно зна како да се постави. С таквим играчем није тешко комбиновати. Надам се да ћемо и убудуће овако функционисати и да ће Звезда имати доста користи од нас.

Задовољан својим повратничким дебијем био је и сам Боаћи.

- Звезда је моја друга кућа и нисам имао потребе посебно да се привикавам. Знам како тим функционише и шта тражи стручни штаб, па сам само наставио тамо где сам стао. Одиграо сам добру утакмицу и уверен сам да ћу бити и бољи.

Сјајни шпиц види шансу црвено-белих у уторак против Наполија.

- Како год да они уђу у утакмицу, имамо чему да се надамо јер показали смо да знамо да играмо против великих. Изузетно смо мотивисани у оваквим утакмицама, жељни смо доказивања и тако ће бити и сада. Уз пун стадион, све је могуће, а ако се деси да поведемо рано, можемо и да добијемо – оптимиста је Боаћи.

Свакако да је задовољан игром против Радника био и тренер Владан Милојевић.

- Шта рећи после оваквог резултата, осим да је то била импресивна увертира пред Наполи. Идемо из утакмице у утакмицу и то се исплаћује. Видео сам на делу нове играче и пружили су оно што сам и очекивао. Једино је Марин стварно дебитовао, Чаушић и Боаћи су наши људи и није било проблема. Сада нам предстоји спектакл с Наполијем и уверен сам да ће момци поново дати све од себе – рекао је Милојевић.

        И. Лазаревић

EUR/RSD 117.1400
Најновије вести