Нафтагас из Елемира припрема се за предстојећу сезону

Фудбалски клуб Нафтагас из Елемира озбиљно се припрема за наредну сезону у Подручној лиги Зрењанин, са новом управом, тренером и уз бројна играчка појачања.
elemir
Фото: Приватна архива

За тренера је постављен Драган Јовић, који је дошао из Бегеја, а у каријери радио је и у Радничком из Зрењанина.

„Добар договор је начињен са управом и играчима, неће бити притиска нити нереалних очекивања, али сам уверен да резултати неће изостати. Што се тиче играчког кадра, упознат сам и са фудбалерима који су дуго у клубу и са онима који су дошли из других клубова, или су повратници у Нафтагас. Битно је оформити добар тим, добро одрадити припремни период и спремно ући у такмичарску сезону“, истиче Јовић.

А конкуренција за место у тиму ове сезоне биће жестока, јер су у Елемир као појачања дошли Владимир Степанов из ЧСК пиваре, затим Владимир Јанков из Борца из Шајкаша, Бојан Немчев из Билећанина, Лазар Попов из меленачке Русанде, Савица Давидовац из Пролетера 2006, Немања Митровић из Ветерника, Марко Јовић из ОФК Стајићево, Миливоје Марков из Бегеја и Роберт Бакош из Радничког из Зрењанина. Сви они, као и играчи који су и до сада носили дрес Нафтагаса, са великим амбицијама чекају старт сезоне, убеђени у добре резултате.   

Ж. Б.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести