НАСТАВИЛИ СУ ФУДБАЛЕРИ ТСЦ- А  ПОБЕДНИЧКУ СЕРИЈУ: Тополчани јачи од Љајића

Наставили су фудбалери ТСЦ –а сјајан низ, забележили су и  четврту узастопну победу, уз то ни у 32. суперлигашкој утакмици за редом ниу имали минус у првом делу.
1
Фото: Youtube Printscreen

Играли су Тополчани лако, без оптерећења, стварали прилике и на крају славили.

Гости из Бачке Тополе повели су у 9. минуту после контре. Станић је лепо програо Пантовића, који је побегао својим чуварима и лако савладао Мирковића. Само два минута касније Пазарци су изједначили. Адем Љајић је постигао сјајан погодак, са ивице шеснаестерца погодио је леви горњи угао. А  већ у следећем нападу домаћин је стигао до пенала, голман Илић је закаснио са интервенцијом и уместо лопте „покупио“ Шћеповић и судија је опоказао на белу тачку,а с линије пенала Љајић је био сигуран. Упркос минусу Тополчани нису одустајали и после контра – напада Ћирковић је изједначио резултат.

На почетку другог дела Тополчани су за само неколико минута матирали Пазарце, Уствари, све је урадио Милосављевић, прво је после слалома са петнаестак метара скинуо паучину из десног горњег угла,а онда је из слободног ударца кроз „живи зид“ погодио мрежу. Наравно после овог поготка темпо игре је пао,а у послењим секундма меча Пазарци су успели да смање резултат. Љајић је још једном показао да је прави фудбалски мајстор, из слободног ударца испод „ћивог“ зида погодио мрежу.

Нови Пазар–ТСЦ 3:4 (2:2)

НОВИ ПАЗАР: Градски стадион, гледалаца око 800, судија: Митић (Београд),стрелци: Љајић у 11. и 15. (из пенала) и у 94. за Нови Пазар, а Пантовић у 9. Ћирковић у 24.и Милосављевић у 51. и 55.  минуту за ТСЦ.Жути картони: Анан (Нови Пазар), Вукић, Шош (ТСЦ), црвени картон: Анан(Нови Пазар).   

НОВИ ПАЗАР: Мирковић ,6 Анан 5, Аземовић 6,  Цисе 6 (Џо), Фајед 6, Момчиловић5,5, Исламовић 6 (Сума 6,5), Петковић 6 (Бојат). Љајић 7, Адешина 6,5 (Срећковић), Шћеповић - (Обрадовић 5,5).

ТСЦ: Илић 6, Цветковић 6,5 (Ђорђевић), Антонић 6,5, Стојић 7, Пејић 6,5, Петровић 6,5, Вулић 7 (Јовановић 6,5), Милосављевић 7,5, Станић 7,5 (Ђаковац 7), Ћирковић 7 (Шош), Пантовић 7(Ракоњац).

Г. Ковач

 

Standings provided by Sofascore
EUR/RSD 117.1117
Најновије вести