Натхо донео победу Партизану против Радничког у 88. минуту

КРАГУЈЕВАЦ: Фудбалери Партизана победили су у Крагујевцу екипу Радничког 1:0 (0:0) у последњем мечу осмог кола Суперлиге Србије.
fudbal
Фото: pixabay.com

Једини гол на овој утакмици постигао је Бибарс Натхо у 88. минуту. На овом мечу за екипу Партизана је дебитовао Хамиду Траоре, који је играо до 85. минута.

Прву шансу на утакмици имао је Партизан у 18. минуту преко Фусенија Дијабатеа, који је левом ногом шутирао преко гола. Оба тима заиграла су офанзивније у финишу првог полувремена, а и Раднички и Партизан су пропустили по неколико шанси.

Оба клуба су споро ушла у друго полувреме, а Партизан није успео да створи велику шансу иако је имао лопту више у свом поседу. Раднички је имао велику прилику у 79. минуту, али је добро интервенисала одбрана гостију. "Црно-бели" су узвратили у 81. минуту, али је голман Радничког избацио лопту у корнер после ударца Самеда Баждара. Само два минута касније домаћи фудбалери су имали нову шансу да дођу до гола, поново је интервенисала одбрана Партизана.

Гости су до победе стигли у 88. минуту. Синиша Саничанин је шутирао главом после кронера, голман Радничког Стојан Лековић је кратко одбио лопту на коју је натрчао Натхо и сместио је у мрежу домаћег тима.

Партизан је тренутно осми на табели са 11 бодова, док Раднички заузима десето место са девет бодова.

Партизан ће у наредном колу 31. августа на свом терену дочекати Црвену звезду, док ће Раднички гостовати екипи ТСЦ.

Преостали мечеви 8. кола СЛС одиграни су у претходна три дана. Радник и Војводина одиграли су у четвртак без победника, 1:1. Нови Пазар је у петак у Новом Саду победио Младост 2:1, док је Раднички у Нишу био бољи од Напретка 3:2. Спартак и ТСЦ играли су у Суботици без голова.

Јуче су одиграна три меча 8. кола СЛС, а постигнути су следећи резултати: Младост (Л) - Вождовац 1:2, Колубара - Чукарички 3:2 и Црвена звезда - Јавор 4:1.

Прво место на табели држи Црвена звезда са 18 бодова.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести