Натхо продужио уговор са Партизаном до јуна 2024. године

БЕОГРАД: Фудбалер Партизана и израелски репрезентативац Бибарс Натхо продужио је уговор са "црно-белима" до јуна 2024. године, саопштио је данас београдски клуб.
2
Фото: ФК Партизан/ Мирослав Тодоровић

Натхо (34) је у Партизан стигао 2019. године, а пре тога је играо за Олимпијакос, московски ЦСКА, ПАОК, Рубин и Хапоел Тел Авив.

"Као прво, срећан сам што ћу потписати уговор на још једну годину. Биће то моја пета година у Партизану. Веома сам срећан због тога, али не само ја, већ и моја породица, јер волимо Београд и Србију и ја се овде осећам као код своје друге куће! Срећан сам што настављам даље са Партизаном и надам се да неће то бити последња година. Надам се да ћу своју каријеру завршити овде и да ћу остати у овом клубу још дуго и посла окончања играчке каријере, јер се овде осећам добро", рекао је Натхо, пренео је званични сајт Партизана.

Он је истакао да му се свиђа план и програм Партизана за наредну годину.

"Што се тиче фудбала, желим да будемо још бољи и свиђа ми се план и програм који мој клуб има за следећу годину. Желимо бити што бољи и још спремнији како бисмо ову сезону завршили што боље, а самим тим се квалификовали за ЛШ следеће године. Настављамо са идејом да изградимо веома снажан тим, који може да се бори у ЛШ и, наравно, да се бори за трофеје следеће године у домаћем првенству и Купу. Али, на крају, веома сам срећан и желим да се захвалим клубу, људима који овде раде и навијачима. Даћу све од себе да им узвратим то поверење!", закључио је Натхо.

Он је за Партизан одиграо 146 утакмица и постигао је 48 голова. За репрезентацију Израела наступио је на 87 мечева и четири пута се уписао у стрелце.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести