Навијачи Келна оптимисти: Игра се 11 на 11, зар не? 

БЕОГРАД: Неколико сати уочи утакмице против Црвене звезде у Лиги Европе навијачи Келна "окупирали" су центар Београда и са нестрпљењен очекују спектакл на стадиону Рајко Митић.
zvezda keln, Fonet
Фото: FoNet

Процене кажу да ће на утакмици српског и немачког клуба који се боре за "европско пролеће" присуствовати око 5.000 гостујућих навијаца, а многи од њих дан проводе у центру града, Обилићевом венцу, Кнез Михаиловој, Теразијама, уз храну, пиво и добро расположење.

Појачане су и мере обезбеђења, приметније је да у граду има више полиције, али нема никаквих проблема.

"Много смо бољи тим од Црвене звезде што смо показали у првој утакмици. Вечерас немам дилему да ћемо победити, а био бих задовољан и резултатом 1:0 јер би нам и то донело дуго очекивани пролаз у елиминациону фазу неког евротакмичења", рекао је један од навијача Келна Тањугу.

Оптимизам је опште присутан код гостију из Немачке, па их чак не брине ни чињеница што је њих тим знатно ослабљен.

"Добићемо Црвену звезду 3:1. Иако смо дошли са 16 играча, фудбал се игра са 11 и не примећујем да смо много ослабљени. Били смо разочарани након пораза у првој утакмици, јер смо били много бољи тим у другом полувремену, али вечерас ће ствари доћи на своје место. Београд нам се много допада, а највише нам се свиђа ресторан у коме је изврсна храна, а конобар је велики навијач Звезде", истичу навијачи Келна.

Утакмица између Црвене звезде и Келна игра се од 21.05 сати.

EUR/RSD 117.1050
Најновије вести