НЕКАДАШЊИ АРГЕНТИНСКИ ФУДБАЛЕР АГУЕРО ДЕМАНТОВАО ДА СЕ ВРАЋА НА ТЕРЕН Срце наредило: нема фудбала!

БУЕНОС АЈРЕС: Некадашњи аргентински фудбалски репрезентативац Серхио Агуеро демантовао да се враћа на терен и истакао да не планира да тренира са Индепендијентеом, преносе локални медији. Агуеро (35) је играчку каријеру завршио у децембру 2021. због проблема са срцем.
s
Фото: Youtube printscreen/ Sky Sports Retro

Он је недавно изјавио да је од свог лекара добио поруку да би у будућности могао поново да заигра фудбал. Поједини светски медији су објавили да је Агуеро наводно добио позив тренера Индепендијентеа Карлоса Тевеза да тренира са овим клубом.

"То је лаж - нећу да тренирам са Индепендијентеом. Понекад људи измишљају, јер се мој кардиолог управо појавио... Он ми је рекао да сам веома добро, да је важно да будем доброг здравља, али би требало да прођем још много прегледа да бих се вратио тренинзима на идеалном нивоу", рекао је Агуеро.

Агуеро је каријеру почео у Индепендијентеу, а потом је играо за Атлетико Мадрид и Манчестер сити. Он је играчку каријеру завршио у Барселони. За репрезентацију Аргентине одиграо је 101 меч и постигао је 41 гол.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести