Николић изненада напустио Партизан, прелази у Видеотон

БЕОГРАД: Тренер фудбалера Партизана Марко Николић изненада је данас поднео неопозиву оставку на ту функцији, само неколико дана после освајања дупле круне.
Marko Nikolić Foto: Dnevnik.rs/F. Bakić
Фото: Dnevnik.rs

Како је саопштено из Партизана, Николић је у разговору са управом истакао да осећа потребу за новим изазовом, након што су београдски медији пренели да га жели мађарски Видеотон.

"Николић се захвалио управи на изузетно плодоносној сарадњи, условима који су му пружени и спортском и финансијском понудом која је од стране клуба била већ припремљена. Подвукао је своје задовољство чињеницом да су све структуре ФК Партизан омогућиле, у домену својих могућности, потпуно аутономан рад који је крунисан заједничким освајањем оба трофеја у Србији", наводи се у саопштењу.

Људи из Партизана изражавају разумевање за жељу досадашњег тренера да одговори новим професионалним изазовима у иностранству, будући да је на теренима Србије Марко Николић ангажован пуну деценију.

"Овом приликом Партизан Марку Николићу жели сваку личну и професионалну срећу и успех у вери да ће остати увек предани део црно беле породице", закључују из Хумске.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести