Николић: Морамо бити максимално фокусирани на Бановом брду

БЕОГРАД: Фудбалер Црвене звезде Вељко Николић рекао је да црвено-беле очекује важан сусрет са Чукаричким у 7. колу Суперлиге.
nikolic
Фото: ФК Црвена звезда

Меч на Бановом брду у петак биће провера за екипу Дејана Станковића пред сусрет трећег кола квалификација за Лигу шампиона против кипарске Омоније.

"Очекује нас дуел против одличне, младе екипе Чукаричког која је до сада показала да може много. Верујем да ћемо успешно обавити задатак у петак и тако направити добру увертиру пред меч са Омонијом који је веома важан за нас. Морамо бити максимално фокусирани на Бановом брду и резултат сигурно неће изостати", рекао је Николић за клупски сајт.

Везиста Звезде присетио се и меча из прошле сезоне када је управо на Бановом брду постигао свој првенац у црвено-дело дресу.

"Сваки дечак који стигне до првог тима Црвене звезде жели да постигне погодак. То је за мене био најлепши моменат до сада, много сам желео тај погодак и он се ето управо десио против Чукаричког. Много емоција је уследило после тог гола и веома сам срећан што нисам стао, већ сам још више радио и надограђивао своју игру. Не бих имао ништа против да тако буде и овог петка и да се понови меч из фебруара", рекао је Николић.

Николић је ове сезоне постигао два поготка, против Радничког и Мачве, а уписао је и једну асистенцију против ТСЦ-а.

"Голови и асистенције, а пре свега добре партије подижу самопоуздање сваког играча. Тако је и код мене. Драго ми је што могу да помогнем екипи, мислим да радим добре ствари на терену. Међутим, ми смо тим и само тако можемо правити резултате. Тренер Дејан Станковић нам стално говори да останемо колектив јер једни другима можемо највише помоћи. Радују ме добре игре и убедљиве победе, а прилику да то наставимо имамо у петак, зато бих поручио свим звездашима да буду уз телевизоре, а ми ћемо се потрудити да им донесемо радост, нарочито сада када не могу на стадионе", закључио је Николић.

EUR/RSD 117.1131
Најновије вести