НИШТА ОД ПОВРАТКА НАСТАСИЋА, Партизан кренуо по страног штопера

Партизан је цело лето у потрази за штопером, дуго је чекао своје дете Матију Настасића, али више није могао – одустао је.
s
Фото: Youtube printscreen/ VAR sport

Црно-бели ће се окренути страном тржишту како би решили горуће питање у срцу одбране и довести централног дефанзивца.

То неће бити бивши репрезентативац Србије Настасић, човек са искуством у Серији А (Фјорентина), Премијер лиги (Манчестер сити), Бундеслиги (Шалке) и ЛаЛиги (Мајорка), пошто чека инострани ангажман.

Настасић је и даље без уговора после одласка са Балеара, Партизан га је контактирао и покушао да га врати, али није успео. Бар не овог лета...

Црно-бели немају више времена да чекају, већ су се бацили на инострано тржиште јер им се полако ближи старт у Европи (вероватно азербејџански Сабах), а три примљена гола у Бачкој Тополи против ТСЦ-а су их додатно алармирала.

Тренер Игор Дуљај тренутно на располагању има капитена Светозара Марковића, Синишу Саничанина и младог Михајла Илића, што је премало, посебно ако се погледа да Илић мора да сазри, а Саничанин није убедио никог да је сигурна опција.

Партизан се брзопотезно бацио у потрагу за странцем са европским пасошем, односно играчем који се тако не би третирао у Суперлиги Србије.

(Blic.rs)

 

EUR/RSD 117.1131
Најновије вести