НОВОСАЂАНИ ЖЕЛЕ ПРВИ ТРИЈУМФ Прволигаш Младост ГАТ дочекује јединство из Уба

После одиграних седам првенствених рунди у Првој лиги Србије, фудбалери Младости ГАТ налазе се на неславној, последњој позицији на табели.
а
Фото: Dnevnik.rs

Само три освојена бода, најбоље сведоче о томе како су ушли у сезону, а сутрашњи сусрет на с Јединством из Уба, прилика је да Новосађани макар мало поправе блед утисак који су оставили иза себе.

- Нити Убљани заслужују пласман на 11. место, нити смо ми заслужили да се нађемо на 16. позицији – уверава Саво Павићевић, помоћник шефа струке Младости ГАТ Бранка Жигића.

– Пред нама је јако тешка утакмица, против ривала који располаже јаким индивидуалцима и квалитетним тимом. Наш стручни штаб у клубу је две недеље и биће нам ово трећи сусрет од како водимо Младост ГАТ, с тим да у прва два дуела од екипе нисмо добили оно што смо очекивали. Радимо на томе да нам свима буде боље и оно што нас радује је чињеница да смо у прошлом колу, у Горњем Милановцу, одиграли добар сусрет, уз тимску игру. Тим лагано упија оно што од њега тражимо и данас идемо на победу, уз дужно поштовање према ривалу.

Тим из Новог Сада нема повређених или кажњених играча.

- Сви момци су у погону, наравно, биће и одређених промена у почетном саставу, али још увек нисмо дефинисали којих и каквих. Очекујемо да сви пруже максимум и омогуће нам да се радујемо после утакмице – казао је Павићевић.

Високи штопер Марко Бугарин сложио се с тренеровим речима и додао:

- Неће нам бити лако против јако доброг супарника, али, ако будемо прави, резултат неће да изостане. Тренирамо и радимо добро и сигуран сам да ћемо доказати квалитет и освојити сва три бода. Стање на табели нам није завидно и морамо да скупимо што више бодова, како бисмо изашли из непријатне зоне на табели – јасан је био Бугарин.

Сусрет Младост ГАТ – Јединство на ГАТ арени игра се сутра у 16 часова.

А. Предојевић

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести