Новосадска Славија спремна за наставак првенства

Славија је у јесењем делу првенства у Новосадској лиги јесењу трку завршила на 12. месту са 11 бодова.
fudbal/dnevnik
Фото: Dnevnik.rs

Екипа са Салајке је у првенство кренула са минус три бода због неодигране утакмице последњег кола са Кабелом у претходној сезони, а због одустајања Софекса  одузети су јој бодови за остварену победу. Тренерски тандем Александар Омаљев (24) и играч - тренер Милан Грубовић од првог дана је био да се појача играчки кадар на свим позицијама, да се одигра што већи број утакмица како би се екипа што ваљаније припремила и спремна ушла у наствак првенства.

- Определили смо се за рад на дуге стазе, довели смо доста нових играча који ће верујем успешно  заменити Маркова, Лимановића, Багоша, Радовановића, Грлића и Хованеца. Иванишевић, Стајић, Папић, Вучковић, Спасенић, Лаковић, Јоксимовић, Буква, Мрђеновић и  Паунић су кроз седам припремних утакмица доказали да ће уз оне играче који су изнели терет јесени бити права појачања у борби за опстанак. Овај млади састав све ће учинити да оправда очекивања која се од њих очекује – најавио је Омаљев.

Последње провере показале су завидан ниво форме пред суботњу премијеру на Салајци са Петроварадином.

- Веома је битно како ћемо стартовати и зато смо темпирали форму да од првог кола кренемо у мисију опстанка – поручио је Омаљев, уверен да Славија има квалитета и снаге да опстане у овом рангу, а да наредне сезоне  нападне виши ранг.   

М. Поповић

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести