Новосадска судијска фудбалска организација име чиме да се похвали

У препуном амфитеатру Спенса одржана је промоција отварања школе за суђење, а уједно и коктел поводом три године успешног рада ове новосадске организације, на челу са председником Мајом Вујовићем коме је на претходној седници изгласан нови мандат.
sudije majo vujovic
Фото: Мајо Вујовић, фото: Дневник (В. Фифа)

Нови - стари председник ове Судијске организације поздравио је бројне званице и госте, међу којима и више од  130 нових судија, који су у заједничкој акцији ФСГНови Сад и са средњим школама  определили за овај позив.

„Успешно смо завршили трогодишњи мандат,  а пред нови зацртали смо циљеве да још више  унапредимо организацију.Најважније  је да се омасовимо, па смо зато претходна два месеца обилазили средње школе. Захвални смо директорима и професорима што су нам омогућили да обавимо презентацију и што нам је акција успела јер се пријавило преко 130 кандидата. Ни највећи оптимисти се толиком броју нису надали. Посебно ме радује што се знатан број дама  укључио у школу суђења. Верујем и надам се да ћемо уз стручне људе, бивше и садашње судије и делегате, предавања и семинаре од ових кандиадата у будућности имати врсне делиоце правде и да ће наша организација бити перјаница судијске оргнаизације у Покрајини, па и Србији“, рекао је Вујовић.

Фото: Дневник (В. Фифа)

За успешно спроведену акције уручене су захвалнице школама, појединцима, директорима и професорима.     

М. По.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести