Новосадска Звезда ускоро стартује: Милић најављује успехе

До окупљања фудбалера новосадске Црвене звезде остало је још недељу дана. Након велике неизвесности због одустајња Вршца новосадски клуб је остао у трећем рангу такмичења па је тек у смирај прелазног рока сачинио екипу која је тек у другом делу полусезоне наговестила квалитет.
lopta_u_mrezi_1
Фото: Dnevnik.rs

Полусезону су Новосађани завршили на 12 месту, а један од новајлија који је испунио очекивања је био и неуморни везњак Никола Милић (21), који је у полусезони одиграо чак тринаест утакмица.     

„Почео сам припреме у Цементу из Беочина, а онда је стигла понуда од председника Звезде Уроша Милојковића коју сам прихватио. У финишу прелазног рока стигла су још неколико појачања, па је билои потребно време да се уиграмо и праве вредности покажемо у утакмиама са Динамом и Братством. Оствареним смо делимично задовољни, јер по квалитету требало је да имамо више бодова и бољи пласман на табели“, каже Милић, изданак омладинске школе Војводине „Илија Пантелић“, из које са успехом играо у ЧСК, Оџацима и у Цементу.

Неколицина играча је након јесење полусезоне напустила клуб.

„Свако је ковач своје среће. За разлику од Ђанковића, Новићевића, Поповића, Ћирића, Спасојевића, Плавшића и Тодоровића каријеру сам у овој полусезони везао за  Звезду. Остаћу да помогнем да се екипа и наредне сезо такмичи у овом рангу такмичења.Надам се да ћемо уз неколико најављених појачања у настваку првенства играти запаженију улогу у односу на јесен“, најавио Милић, који је форму одржавао играјући на турнирима малог фудбала. Са екипом Хрубик Волво освојено 3. место на традиционалном “Дневниковом” турниру.

 М. Поповић

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести