Одбијена жалба Партизана, деца до 14 година могу на стадион

БЕОГРАД: ФК Партизан саопштио је да је Дисциплинско Апелационо веће УЕФА одбило жалбу клуба на првостепену одлуку, коју је донела Дисциплинска комисија УЕФА, након утакмице Партизан – Малатија.
milosevic, fk partizan
Фото: Саво Милошевић, фото: ФК Партизан/М. Тодоровић

"Након усменог саслушања и аргумената које су у Ниону изложили Милорад Вучелић, председник ФК Партизан и проф. др Владимир Вулетић, потпредседник, а пред Већем судија из Холандије (председавајући), Италије, Француске и Грцке, Жалбено веће је донело одлуку о потврђивању првостепене одлуке. Проблем рецидивизма и изузетно обиман прекршајни досије који наш клуб има, били су највећа препрека усвајању жалбе", стоји у саопштењу клуба из Хумске.

Додаје се да ће се прва утакмица групне фазе Лиге Европе против АЗ Алкмар играти у четвртакк 19. септембра, без присуства публике, односно уз поновно активирање опције Дициплинског правилника о присуству гледалаца до 14 година, чланова Омладинске школе ФК Партизан и школа фудбала широм Србије.

"ФК Партизан позива све заинтересоване школе фудбала да се јаве нашем клубу ради присуства наведеној утакмици, а телефон за пријаве је 011/2197437. Идемо до прве победе у Лиги Европе! Живео Партизан", наводи се у саопштењу црно-белих.

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести