ОДГОВОР НА ЗВЕЗДИН ТЕНК: БББ испред Максимира поставили трактор

Навијачи загребачког Динама, познатији као Бед Блу Бојси (БББ) су веома брзо одговорили својим ривалима Делијама са Звездиног „севера“, тако што су испред стадиона Максимир поставили трактор.
d
Фото: Youtube Printscreen

Наиме, како пише загребачки Вечерњи лист, Црвена звезда је све изненадила постављањем тенка испред свог стадиона, дан уочи меча плеј-офа Лиге шампиона против јанг бојса.

Лист даље наводи да су медији у Србији првобитно известили да је реч о тенку који је коришћен у нападу на Вуковар, док су црвено-бели то демантовали. Звезда је навела да је возило купљено на југу Србије, да нема мотор те нема никакве опасности за навијаче.

„Иако су у Звезди покушавали да демантују да тенк има икакве везе с Вуковаром, већ сами снимци на Јутјубу откривају сасвим другачију причу. Наиме, приказ тог тенка су Делије више пута користиле током кореографија уз скандирање Вуковар, Вуковар“, пише Вечерњи лист.

Порекло трактора постављеног испред Максимира засад није обзнањено али се на први поглед види да је у питању веома стара и израубована машина ИМТ-а из Раковице, која несумњиво подсећа на колоне српских избеглица након пада Републике српске крајине.

Фотографију трактора испред Максимира можете погледати ОВДЕ, а шта су овим желели да поруче БББ навијачи Динама, закључите сами...

Е. Д.

 

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести