ОГЊЕН ЂУРИЧИН У НОВОМ БЕЧЕЈУ Уз видео-игрице чека утакмице

Првотимац новосадске Војводине Огњен Ђуричин непланирану паузу у првенству проводи у породичној кући у Новом Бечеју.
Ognjen Djuricin
Фото: Огњен Ђуричин, фото: Ј. Грлић

Каже да му највише недостају утакмице, уз констатацију да сада сви морамо остати у својим кућама јер, како наводи, стара пословица каже: „Боље спречити, него лечити“.

- Дане у породичној кући у Новом Бечеју  проводим тако што тренирам у кућним условима и играм видео-игрице. Иначе, слободно време у редовним околностима углавном сам проводио у дружењу са другарима из клуба и са девојком, али ово нису нормални услови. Захвалио бих се управи Војводине што нам је обезбедила собне бицикле, а поготово кондиционом тренеру који нас води кроз све ово и саветује шта треба да радимо – наводи Ђуричин.

Везиста Војводине, познат по надимку Бапа, који је добио по деди, признаје да му највише недостају утакмице.

- Очекујем да ће Војводина, која је тренутно на табели иза Црвене звезде и Партизана, актуелно првенство завршити на позицији која води у Европу. И пре почетка првенства сам казао да нам је то циљ. Наравно, ако се коцкице сложе, можемо да освојимо и Куп Србије. Морам да верујем да ћемо се ускоро вратити на терен  – казао је Ђуричин.

Огњен је, иначе, рођен 1995. године у Зрењанину. Фудбалом је почео да се бави 2000. у Јединство из Новог Бечеја. Осим за Јединство, наступао је за ОФК Бечеј, Сенту, Земун и Спартак из Суботице. Момак који у Војводини носи дрес са бројем 80 остварио је и интернационалну каријеру наступајући за Мункфорс и Амал, оба тима из Шведске. За Војводину је заиграо 2018. године, када је за време летњег прелазног рока у Нови Сад стигао из Спартака.

Ж. Балабан

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести