Охи и Катаи за победу Звезде у 166. дербију

БЕОГРАД: Фудбалери Црвене звезде савладали су вечерас Партизан 2:0 (2:0) у 166. вечитом дербију.
e
Фото: Youtube Printscreen

Стрелци за црвено-беле били су Охи Омуџујанфо у 29. и Александар Катаи у 43. минуту.

Звезда је сада смањила разлику на табели у односу на Партизан на само два бода и потпуно вратила у шампионску трку.

Станковић: За ово се живи, заслуге играчима и навијачима

Заслуге иду играчима и навијачима, нема друго шта да се дода. Много је емоција ту, а ово је још једна станица до краја нашег циља који морамо да испунимо, рекао је тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић после победе против Партизана у 166. вечитом дербију.

Звезда је сада на табели смањила разлику на само два бода и вратила се у борбу за титулу.

"Има још много утакмица да се одигра, али за ово се живи. За овакве мечеве и пуну Маракану. Момци су све урадили, само их је требало загрлити и дати им подршку. Хвала свима још једном", поручио је Станковић.

Станојевић: Чиста победа Звезде, лоше сам изабрао тим

Баш смо лоше играли прво полувреме, јендоставно тотално смо немоћни били, нисмо имали ни интезтета, ничега, вероватно и мој лош одабир екипе, нисам ставио играче који су били свежији, рекао је тренер фудбалера Партизана Александар Станојевић после пораза у 166. вечитом дербију од Црвене звезде 2:0.

"Жао ми је због навијача, била је изванредна атмосфера. Звезда је дефинитивно заслужено победила. Можда није био леп за око дерби, као и сваки, тако да прво полувреме једна велика нула за нас. То је тако у овом тренутку, честитам Звезди на заслуженој и чистој победи", изјавио је Станојевић на конференцији за медије.

Нисмо стварали неке шансе, биле су неке ситуације у другом полувремену, али некад вам и противник не дозволи, додао је Станојевић.

"Није пријатно кад изгубите дерби, са те стране компликује зато што имате ту емоцију, играте због својих навијача, а бодовно је све то слично. Осам бодова је велика разлика, а пет или два је слично. Није пријатно, кажем првенствено због навијача, ми смо бодовно ту. Ја сам задовољан да смо ми у борби до краја са Звездом", поручио је Станојевић.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести