Омладинци ФК Војводина одлазе у Охрид

Омладинци Војводине, под будним оком тренера Душана Бајића, већ четврту недеље су у погону.
fk vojvodina logo
Фото: Dnevnik.rs

Са припремама су почели знатно раније од уобичајеног јер у наставку првенства желе да поправе бледи утисак из јесени. Девето место на крају јесење трке је испод предвиђања.

„С каквим смо се проблемима суочавали током предходне полусезоне, повредама, картонима и прекомандовању неких играча за први тим, остварили смо солидан учинак и у неку руку испунили планове да из сопствених редова за први тим регрутујемо играче“, каже Бајић.

И пред ову полусезону силом прилика, због одлазака неколицине момака у први тим (Нешковић, Веселиновић) и  на позајмицу у ЧСК  (Пилиповић,Деветак, Живковић, Зличић)мораће да да се подмлади састав.

„Подмлађену екипу појачали смо четворицом играча рођеним 2000. године, Јаковљевићем, Радовићем, Пилиповићем, Видаковим  и Игнићем.Одиграли смо и три припремне утакмице, савладали Инђију (6:1), с мађарским Хонведом одиграли без голова и изгубили од селекције Темишвара (1:0). У Охриду ћемо боравити до 27. фебруара и одиграти три утакмице. Верујем да ћемо спремни дочекати наставак првенствене трке и да ће пролећна прича бити много лепша од оне јесење“, казао је Бајић, коме у раду помажу Рашиован,  Кнежевић, Куриyа и Јанковић.

У Охрид, поред координатора млађих селекција Бранислава Новаковића и Ненада Шпаровића, доктора  Марјана Цигановића и стручног штаба, одлазе и 22 играча : Немања Тороман, Ранко Пушкић (голмани), Марко Бјековић, Игор Јеличић,Синиша Видаковић, Милош Милијашевић, Добрица Тегелтија, Радо Радић, Павле Јовишић, Милош Пилиповић, Дејан Зукић, Данило Митровић, Драгољуб Савић, Адис Куртиши, Виктор Миловановић, Марко Мандић, Милан Видаков, Ђорђе Пантелић, Андреј Јаковљевић, Предраг Владић, Драган Игнић, Никола Радаковић.   

М. Поповић

EUR/RSD 117.1207
Најновије вести