Омладинци Војводине у добром ритму на припремама у Турској

Заједно с првим тимом, на припреме у Турску отпутовали су и омладинци Војводине. За разлику од старијих колега који тренирају у Белеку, младићи које предводи тренер Ненад Кртолица, смештени су Анталији и до сада су већ одиграли два сусрета.
3
Фото: ФК Војводина

Прво су ремизирали (0:0) с У21 екипом Локомотиве из Москве, а пре два дана, после преокрета, савладали су знатно старију поставу Краснодара (2:1).

Сусрет су пратили председник „старе даме“ Драгољуб Самарџић и члан Управног одбора Љубомир Апро, а први човек Новосађана био је импресиониран оним што је видео.

– Заиста су дечаци одиграли одличну утакмицу и показали како се бори за боје нашег клуба – истакао је Самарџић. – Ни једног тренутка нису устукнули пред старијим ривалом, чији су поједини играчи и по четири-пет година старији од наших момака. Млади Милошевић постигао је два сјајна поготка, али су и сви остали одиграли на високом нивоу и показали да смо с правом одлучили да променимо пословну политику клуба и оријентишемо се управо на нашу младост. Овај сусрет нас је уверио да смо на исправном путу и сигурно је да нећемо одустајати од зацртаног циља. Радује нас то што су наши омладинци изгарали на терену, нису одсутајали ни када су се некима од њих догодиле повреде и, као руководство, учинићемо све да им омогућимо још боље услове за рад, јер уверили су нас да у њих треба да се улаже. Уосталом, то су на својој кожи осетили и снажни Руси, два тима која спадају међу најбоље у тој великој земљи.  

А. П.

Оперисан Никола Симић

Голман фудбалера Војводине Никола Симић успешно је оперисан у Шпанији. На утакмици с Вождовцем у јесењој полусезони, он је обновио повреду лакта леве руке, због чега није бранио до краја првог дела шампионата. Јуче је операцију обавио др Раул Барко, на ДКФ клиници у Мадриду, која је једна од најпрестижнијих установа у Европи за овакве врсте хируршких захвата. Симићу предстоји период опоравка и рехабилитације, како би поново могао да конкурише за место на голу Војводине.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести