ОСМИНА ФИНАЛА КУПА СРБИЈЕ: Црвено-белих лако са ,,мераклијама"

Фудбалери Црвене звезде победом над нишким Радничким пласирали су се у четвртфинале Купа Србије. Чета Барака Бахара одиграла је веома добар меч и доминантно савладала комбиновани тим Радничког.
1
Фото: Катаи мајсторски затресао мрежу Нишлија, фото: ФК Црвена звезда

Београђани су стигли до вођства када је у 12. минуту Никола Кнежевић лако прошао поред Лиама и матирао Стевановића. Наставили су домаћи у истом ритму и брзо стигли до нових погодака у свега неколико минута. Најпре је у 18. минуту мајстор игре Александар Катаи лоб ударцем дуплирао вођство, а да се Нишлије неће добро провести потрвдио је Шериф Ендиај који је на асистенцију Лазара Николића постигао погодак и малтене након 20. минута потврдио пролаз Звезде у наредну фазу. У стрелце се уписао и Владимир Лучић на асистенцију Филипа Красоа који је голом са беле тачке поставио коначан резултат првог полувремена.

У наставку сусрета виђено је доста лепих прилика, али не и погодака. Стратег домаћих Барак Бахар је дао шансу младим Андрији Максимовићу који ове сезоне брани боје Графичара у Првој лиги Србије. Нападали су Београђани, претили су и гости, али су мреже мировале у других 45 минута, а Звезда је поготцима из првог дела обезбедила пласман у четвртфинале Купа Србије.

Црвена звезда - Раднички (Н) 5:0 (5:0)

БЕОГРАД: Стадион ,,Рајко Митић", гледалаца: 300. Судија: Радаковић (Нови Сад). Стрелци: Кнежевић у 12. минуту, Катаи у 18. минуту, Ендиај у 20. и Лучић у 27. минуту, Красо у 38. (п) за Црвену звезду.  Жути картони: (Црвена звезда). Црвени картон: П. Ранђеловић (помоћни тренер Радничког).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Глазер, Недељковић, Спајић (од 46. Дегенек), Драговић, Николић, Стаменић, Кнежевић, Катаи (од 60. Кабић), Красо (од 46. Максимовић), Лучић (од 46. Митровић), Ендиај.

РАДНИЧКИ: Стевановић, Фреј, Јамкам, Војновић, Стојановић, Стајић, Траоре, Марјановић, Лиам, Цветковић, Ивеља.

В. Гвозденовић

EUR/RSD 117.0706
Најновије вести