Остојић: Ако овако наставим догураћу као Саша Илић

БЕОГРАД: Фудбалер Партизана Бојан Остојић изјавио је да једва чека почетак пролећог дела сезоне и да се нада да ће црно-бели одиграти боље него у првом делу Суперлиге.
bojan ostojic
Фото: Tanjug (R. Prelić, arhiva)

Изабраници Сава Милошевића у недељу дочекују Радник из Сурдулице на почетку другог дела сезоне.

"Искрен да будем, не памтим кад сам овако жељно чекао наставак сезоне. Мислим да смо се добро припремили и добро одрадили овај део припрема у Турској и Катару. Очекује нас велики посао до краја првенства, али мислим да ћемо много боље да играмо него прошле полусезоне", рекао је Остојић за клупски сајт.

Остојића у стручном штабу Партизана сматрају за играча - тренера, јер је искуством помогао младим играчима да буду још бољи.

"Првенствено је важно да ми добро делујемо као тим и да сваку шефову замисао можемо да спроведемо на терену. Нико се није родио научен, све се стиче временом и кроз искуство игре. Све су то одлични момци почевши од Свете Марковића, Валијентеа, Страхиње и Вујкета (прим. аут. Игор Вујачић). Сви смо ту да се помажемо и учимо једни од других", рекао је Остојић.

Партизан је у финишу прелазног рока ангажовао још једног дефанзивца, а у Хумску је стигао Урош Витас.

"Витаса знам и кад је играо у Раду. Реч је о добром играчу и одличном момку. Иако није имао континуитет утакмица, сигуран сам да ће дати све од себе и помоћи у даљем току такмићења на два фронта. Ту смо да му помогнемо", рекао је Остојић.

Искусни дефанзивац данас прославља 36. рођендан.

"Заиста никада нисам боље осећао и био у овако доброј форми. Код мене све изгледа иде уназад. Ако овако наставим и да ме Бог сачува ме од повреда, догураћу као Саша Илић", рекао је Остојић уз осмех и додао шта му је рођенданска жеља.

"Само здравље. Нама фудбалерима то делује као клише, али је заиста тако. Кад си здрав можеш и да се докажеш, напредујеш, избориш за своју позицију, а кад крену повреде то је мука", закључио је Остојић.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести