ОТАЦ ЗАБРАНИО ИГРАЧУ ТОТЕНХЕМА ДА СЕ ЖЕНИ: Сон је дао реч и не жели да је погази! Ово су ТРИ РАЗЛОГА зашто нема породицу

Фудбалер из Јужне Кореје Сон Хеунг Мин највећа је спортска звезда у својој земљи, али и у Енглеској јер игра у Премијер лиги.
Youtube Printscreen/Tottenham Hotspur
Фото: Youtube Printscreen/Tottenham Hotspur

Сон се већ неколико година придржава строгог правила када су у питању жене, које је поставио његов отац. Капитен Тотенхема објаснио је зашто неће да се ожени пре него што заврши фудбалску каријеру.

Отац звезде Премијер лиге Сон Ун Јунг, који је и сам играо професионално фудбал, познат је по томе што је сина подвргавао четворочасовним тренинзима у младости. Исто тако, од Сона је захтевао максимално залагање и нова достигнућа када је постао играч светске класе.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @bbang_93

Главна очева забрана за Сона гласила је да не сме да се жени док има професионалну каријеру. Током интервјуа за "The Guardian", Сон је замољен да прокоментарише захтев свог оца.

- Слажем се са оним што ми је отац тражио. Када се ожениш, број један ће бити породица, жена и деца, а онда фудбал. Желим да будем сигуран да све док играм на највишем нивоу фудбал ће бити број један. Нико не зна колико дуго може да игра на врхунском нивоу - рекао је Сон и наставио:

- Када одем у пензију, са 33 или 34 године, и даље ћу моћи да уживам у животу. Тада ћу да заснујем породицу.

Познато је да Сон није бежао од девојака. Раније је излазио са корејским звездама певачицом Банг Мин Ах и глумицом Ју Со Леон, потврдивши своју везу са овом последњом у новембру 2015.

Раскинули су само годину дана касније, а Ју Со Леон је открила да у почетку није знала са ким излази јер није знала много о фудбалу.

Kurir sport

EUR/RSD 117.1207
Најновије вести