ОВОГА ПУТА МОРА И ПОВРЕЂЕН: „Надам се да ћу моћи да играм на пријатељској утакмици”

ТОКИО: Фудбалер Интера из Мајамија Лионел Меси изјавио је данас да се нада да ће играти на пријатељској утакмици у Токију против Висел Кобеа, преноси АП.
Tanjug/AP Photo/Shuji Kajiyama
Фото: Tanjug/AP Photo/Shuji Kajiyama

Меси у недељу није играо за Мајами у Хонгконгу у пријатељској утакмици против екипе из локалне лиге. Овај потез аргентинског фудбалера наљутио је локалне власти, организаторе и навијаче, који су тражили да им се врати новац.

Меч у Хонгконгу пропустио је још један фудбалер Интера Луис Суарез, који има проблема са повредом колена.

АП наводи да се Меси, који је ретко причао са медијима откако је у јулу прешао у Интер, појавио на данашњој конференцији за медије одржаној у луксузном хотелу у Токију.

"Осећам се веома добро у односу на претходних неколико дана. Зависи како ће бити на тренинзима, а да будем искрен, још не знам да ли ћу моћи да играм. Али осећам се много боље и заиста желим да играм", рекао је Меси.

Аргентински фудбалер је истакао да је претходни меч пропустио због проблема са препоном.

"Нисам имао среће што нисам могао да играм у Хонг Конгу. Имао сам проблема са повредом и било ми је веома тешко да играм. Нажалост, у фудбалу, разне ствари могу да се догоде током утакмице, да се догоде повреде. Штета, јер увек желим да учествујем, желим да будем тамо, чак и више када се ради о утакмицама у којима путујемо далеко, где су људи узбуђени што ће гледати наше мечеве", рекао је Меси.

Утакмица између Висел Кобеа и Интера биће одиграна сутра у Токију.

"Надам се да могу да се вратим и одиграм утакмицу у Хонгконгу. Штета је што нисам могао да учествујем", додао је аргентински фудбалер.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести