ПАНЧЕВ О ДЕКЛАСИРАЊУ ФИОРЕНТИНЕ НА МАРАКАНИ Је ли то прошао торнадо кроз Београд?

Бивши фудбалер Црвене звезде Дарко Панчев изјавио је за Спортал након утакмице "црвено-белих" и Форентине да не зна да ли је торнадо синоћ прошао кроз Београд или је то била игра Црвене звезде.
z
Фото: Youtube printscreen/ NOVA RS

Фудбалери Црвене звезде убедљиво су синоћ савладали италијанску Фјорентину са 5:0 (5:0) у пријатељском мечу, који је шампиону Србије послужио као генерална проба пред старт нове сезоне.

- Не знам је ли од 20 часова до 20.30, у тих пола сата, кроз Београд прошао торнадо, онај што већ неколико дана хара Балканом, или је оно била Звезда, то ме интересује. Опет су ту поређења с нама из 1991. године. То је с једне стране добро, јер значи да тим вреди, али не треба никог ни са ким поредити, ови момци су показали да су одлични на свој начин, у скаладу с овим временом - истакао је Панчев.

Додаје да је за српски фудбал врло битно што је Црвена звезда директни учесник Лиге шампиона.

- Гледао сам утакмицу против Фјорентине, то баш делује добро. За све ово време колико Звезда доминира и осваја титуле, увек напредује и све је боља. Велика је ствар што је Звезда директни учесник Лиге шампиона, не само за клуб и српски фудбал, већ и за фудбал у региону, па и за нас у Македонији. И овде има звездаша као што знате. Терзић ради одличан посао, његови сарадници исто, то се види, то се одражава и на терен, па и на резултате. Уживаћемо у новој сезони - закључио је Панчев.

Црвена звезда ће отварање сезоне имати у недељу од 20.00 на Маракани против Војводине у првом колу Суперлиге.

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести