Панчевачком Динаму пораз у Кули не мења амбиције

Фудбалери српсколигаша Динама у дербију са Хајдуком у Кули одиграли су ваљану партију, али су изгубили голом Давидова са пенала.
petar divic dinamo
Фото: Тренер Динама Петар Дивић, фото: Приватна архива

У редовима панчевачког клуба сматрају да су били равноправан ривал и да су пропустили неколико прилика да поведу, Небојша Арбутина и Драган Дашић су били у изгледним шансеама.

„Чврста и добра утакмица одиграна је у Кули. Наметнули смо наш ритам и створали неколико изгледних прилика за гол, али су бодови припали домаћин, који је искористио указану прилику и славио са беле тачке. И поред пораза задовољан сам како смо се борили и како смо одиграли“, рекао је тренер Петар Дивић.

Панчевци су уочи старта првенства саопштили да имају велеике амбиције и пораз у Кули ту ништа није променио.

„Циљ нам  је да будемо у самом врху табеле, у досадашњем току првенства сматрам да смо показали да нам амбиције  нису без основа. Лига је квалитетна, неколико екипа  имају квалитет и амбиције сличне нашима и зато предвиђам веома занимљиву првенствену трку, која је тек почела.“

Клуб у свим сегментима добро функционише, а очекивања навијача су највећа.

„Момци одлично раде, имам огромно поверење у њих и очекујем да  уђемо  у серију добрих резултата. Динамо има дугу фудбалску традицију, клупски челници су нам обезбедили максималне услове за трениге и такмичење и на нама је да све то оправдамо.Наши навијачи се с правом надају најбољем у овом првенству.“

У суботу у Панчеву гостује квалитетна екипа суботичке Бачке.

„Спремамо се пажљиво за дуел са младом и даровитом екипом из Суботице, која у својим редовима има неколико изванредних појединаца.  Поштујемо сваког ривала, али верујемо у свој квалитет и рачунамо да ћемо пред нашим присталицама тријумфовати. Имамо подршку навијача, очекујемо их у још већем броју, а на нама је да прикажемо квалитетну партију и да савладамо Суботичанине“, најавио је Дивић.

Б. Стојковски

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести