ПАРИ СЕН ЖЕРМЕН ПРЕЛОМИО Мбапе лети на трибине ако не потпише уговор

ПАРИЗ: Фудбалер Пари Сен Жермена Килијан Мбапе неће бити у конкуренцији за први тим ако не продужи уговор са клубом из Париза, одлучило је руководство шампиона Француске, преноси Скај спортс.
p
Фото: Youtube printscreen/PSG - Paris Saint-Germain

Мбапе има уговор са Пари Сен Жерменом до јуна наредне године, а више пута је одбио да продужи сарадњу са клубом из Париза.

Он је наводно поручио челницима клуба да не жели у летњем прелазном року да промени средину, а руководство шампиона Француске је потом одлучило да свог најбољег играча одстрани из првог тима.

Мбапе ће највероватније целу наредну сезону да проведе на трибинама, ако не промени одлуку и одлучи да продужи уговор са ПСЖ-ом.

Мбапе је разочаран трансфер политиком клуба, а недавно је одбио да пређе у Ал Хилал иако је ПСЖ прихватио понуду екипе из Саудијске Арабије.

Он је планирао да у летњем прелазном року појача Реал, али је руководство мадридског клуба одлучило да сачека наредно лето како би француског репрезентативца довело без обештећења.

Скај спортс наводи да руководство Пари Сен Жермена жели да пошаље поруку осталим играчима да нико није већи од клуба.

Челници француског шампиона су спремни да саслушају сваку понуду која стигне за бразилског фудбалера Нејмара, који је поручио да жели да напусти клуб.

ПСЖ за Нејмара тражи најмање 80 милиона фунти. Бразилском фудбалеру уговор истиче за три године, а Нејмар има зараду од 25 милиона евра по сезони.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести