Партизан - Бачка 2:1, ваљку бриге и после победе

Партизан у Београду савладао Бачку из Бачке Паланке са 2:1, Садик погодио у 50. минуту, Сума у 61. минуту меча - мада је остала дилема да ли је био аутогол- док је велемајсторским гол за Бачку постигао Ђорђевић у 77. минуту
sadik, tanjug
Фото: Sadik, foto:TANJUG/ BOJAN STEKIC/ bk

Партизан је успео да победи Бачку из Бачке Паланке као домаћин са 2:1, и после испадања од белгијског Шарлроа црно-белима победа значи много, али су бриге за тренера црно-белих Александра Станојевића остале.

Дуго су се црно-бели мучили да откључају браву Бачке, која се бранила чврстом зоном око казненог простора и при том изузетно опасно два пута запретила из контранапада.

Црно-бели нису приказали игру у складу с реномеом клуба, Бачка се реластивно лако бранила од Партизанових напада, а у одбрани је „ваљак“ показао значајну рањивост, лоше је парирао опасним контрама.

Прво гол за црно-беле дао је Садик, који је лопту закачио после центаршута и она је преварила голмана Бачке, други Сума, или је то био аутогол - та дилема је остала .

Несумњиво најбољи потез на утакмици дело је Крста Ђорђевића из Бачке, који је слаломом дриблинга „изломио“ одбрану Партизана и онда велемајсторски шутнуо лопту под пречку Партизановог гола. Партизану победа после доста мучења, Бачкој утисак о добро одиграном мечу и осећај да је могла више.       

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести