Партизан би растанак с Лазаром Марковићем

Чекали су у Партизану годину и кусур Лазара Марковића, нису дочекали да виде фудбалера каквом су се надали и зато увелико разматрају план по коме би се током наредног прелазног рока растали са крилним нападачем, јавља Mozzartsport
l
Фото: Youtube Printscreen

Одлука није коначна, али са више страна стижу наговештаји да би наредне три утакмице, са Чукаричким, Вождовцем и против лучанске Младости, могле да буду последње у другом мандату бившег репрезентативца међу црно-белима. Разлог: није оправдао очекивања.

Како се приближава зимски прелазни рок, самим тим и наставак летос започете реконструкције тима, све гласније се може чути да је простор за поправни популарног Маркеца толико узан да је велико питање може ли до половине децембра да поправи утисак и понуди стручном штабу довољно аргумената да остане са екипом и на пролеће. Играчима је још средином јесени предочено да је овај период до одласка на паузу практично квалификациони, да се види ко може да носи црно-бели дрес у 2021. години.

Према одређеним сазнањима, Марковићу се замера што, откако се вратио, није ударио снажан печат играма и резултатима Партизана. Плус, што неке тактичке замисли и код Милошевића и код Станојевића није реализовао на терену, иако има квалитет да малтене сам решава утакмице.Истина, три пута се повређивао, на крају је закачио и коронавирус, није имао континуитет и таман кад би почео да наговештава шта може морао би на принудну паузу. То је разлог због којег ни у клубу нису начисто.

Растанак није баш једноставно извести, јер Лазара Марковића штити уговор у трајању до лета 2022. - плата изнад 500.000 евра на годишњем нивоу. Не баш лагодна преговарачка позиција за црно-беле, ако на крају преломе да се пре планираног рока разиђу са фудбалером који је ове сезоне одиграо 12 утакмица, дао два гола и уписао једну асистенцију.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести