ПАРТИЗАН ДЕМАНТУЈЕ: Филип Стевановић није продат

Филип Стевановић, перспективни офанзивни фудбалер Партизана, није продат инвестиционом фонду за 21 милион евра, саопштио је клуб из Хумске.
s
Фото: Youtube Printscreen

Портал "Спортске.нет" преноси демант црно-белих који истичу да никад нису чули за такав трансфер нити знају ишта о продаји Стевановића, посебно не по тој суми новца.

Подсетимо, најватренији навијачи Партизана противе се продаји вундеркида, а пре неколико утакмица на јужној трибини стадиона у Хумској развијен је транспарент на коме је стајало: "Филип Стевановић није на продају".

Подсетимо, Стевановић је тек недавно напунио 17 година, а ове сезоне је већ постигао четири поготка, три у Суперлиги Србије и један у квалификацијама за Лигу Европе.

Филип је одиграо 12 мечева за Партизан, а са успехом може да покрива све офанзивне позиције у везном реду, као и место иза нападача. Српски медији пренели су 9. октобра да је откупна цена коју је за њега платио инвестициони фондо 21 милион европских новчаница, од чега Партизану припада 16, али то очигледно није истина.

 

 

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести