ПАРТИЗАН ГОСТУЈЕ ЕКИПИ МАЧВЕ Станојевић уверен у победу

БЕОГРАД: Фудбалери Партизана у 32. колу Суперлиге Србије гостују у Шапцу, екипи Мачве (18).
stanojevic
Фото: Youtube Printscreen

 Ваљак би требало да има лак посао јер је противник већ испао и елитног друштва.

- Сигурно да смо фаворити, у добром смо моменту, без обзира на пораз у „вечитом дербију“. Мачва ће покушати да осветла образ, али наш циљ је јасан, а то је победа – рекао је тренер црно-белих Александар Станојевић.

Повређени Бајбек и Светозар Марковић нису у конкуренцији за тим.

- Света ће можда бити спреман за Куп са Војводином, а Бајбек је требало да игра на прошлој утакмици али се није добро осећао. И даље је болестан тако да ни сада неће играти.

Млади Марко Миловановић недавно је прикључен првом тиму, али неће дебитовати против Мачве.

- Ми већ имамо доста младих играча у погону, којима дајемо шансу тако да још није моменат да то учинимо с Марком. Али, пратимо све ,,клинце“, посебно оне из Телеоптика које не можемо да кооптирамо јер се боре за улазак у виши ранг.  Али, млади играчи су увек у фокусу и ко год заслужи добиће шансу.

Најавио је недавно Станојевић да ће клуб ангажовати новог нападача и истакао да ће се Партизан појачати на још неким позицијама.

- Утакмице са јачим противницима које смо играли су нам показале где смо сада и шта нам је још потребно да будемо бољи. Своје жеље сам изнео људима из клуба и ствари иду у позитивном смеру.

Поствља се питање хоће ли Бањак и Бајбек остати у клубу.

- Свима је јасно које играче ја највише користим али никога се још не одричем јер не знам шта може да се деси а имамо обавеза још месец дана. Бањак је играч репрезентативног калибра, али је странац и у том смислу сам одлучио да шансу више дам нападачима. Што не значи да је неће добити и он.

Млади голман Поповић показује да је права замена за Владимира Стојковића.

- Имам га у фоксусу, добар је, напредује, биће то све боље и боље. Али, неће бранити против Мачве јер желимо неке друге играче да ротирамо тако да ће сачекати своју прилику – појаснио је Александар Станојевић.     И. Лазаревић

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести